23.02.2024
THE AWESOME WELLES
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg : 135,- DKK inkl. gebyr
Entré: 155,- DKK

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert i 2016 er The Awesome Welles endelig vendt tilbage med nyt album. Til foråret kan du opleve det danske noir-rockband i Templet

“Mørkt og mesterligt. Endnu engang har ventetiden været det hele værd” – GAFFA (5/6)

Med en særegen forkærlighed for analoge og akustiske instrumenter og en simpel, men hårdtslående og håndspillet tilgang blev The Awesome Welles – både på albumformat og live – spået en lys fremtid blandt rockmusikkens fornyere i ind- og udland – inden pladeselskabsproblemer voksede sig for store og kvalte bandet.

Den skæbnesvangre pandemitid, der bestyrtede det meste af den danske musikbranche, har til trods markeret en reel tilbagevenden for det atypiske rockband, der siden det lovpriste comebackalbum River’s Edge og mellem forberedelserne til aflyste koncerter har arbejdet på tilblivelsen af deres tredje fuldlængdealbum.

Secular Age er den skæbnesvangre titel på et album, der lige dele har vækket begejstring hos nuværende fans samt tiltrukket nye. På det nye album skærer The Awesome Welles helt ind til benet, men føjer samtidig nye nuancer til deres velkendte og tidløse univers, og de ti sange føles forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker.

Det primale, monstrøse og ulmende kaos veksler med en, hidtil uset, overgivende og afdæmpet ro i et lydbillede – ofte smukt og håbefuldt, sommetider dunkelt og sværtet – hvor dansk-canadiske teolog og forsanger, Adam Allen, tager rocklyrikken med sig, hvor den sjældent opholder sig.

“The Awesome Welles spiller sig ind i de højere luftlag”, skriver GFR også i deres anmeldelse af Secular Age. Glæd dig ti en intens koncertoplevelse i Templets intime rammer når bandet gæster Templet d. 23. februar 2024.