09.10.2020 Aflyst
THE BOY THAT GOT AWAY + SKINNY VIOLET + support: Son Of Fortune
Koncerten er afholdt
Facebook event

Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at aflyse koncerten på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19. Vi har prøvet at gøre alt for at finde alternative løsninger. Men det har desværre ikke lykkes.
Købte billetter bliver automatisk refunderet via Ticketmaster i løbet af de næste dage.

THE BOY THAT GOT AWAY
I april 2020 udgiver det aarhusianske grunge/rock-band The Boy That Got Away deres tredje fuldlængdealbum ‘Colossus’, der følger op på det selvbetitlede debutalbum fra 2014 og albummet ‘Moonsick’ fra 2017.

Ligesom på det forrige udspil ‘Moonsick’, har bandet allieret sig med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet med bands som Meshuggah, The Haunted, Hatesphere, Babymetal m.fl.

Efter flere år med turnéer både i ind- og udland, supportjobs for navne som Dizzy Mizz Lizzy, Rival Sons og AC/DC, er bandet ekstremt sammenspillet og det er denne fællesnerve, som er det bærende element på den nye udgivelse.

‘Colossus’ er kulminationen af mere end to års intenst arbejde og resultatet af bandets ønske om af udforske nye måder at lave musik sammen på. Mange af numrene tager udgangspunkt i fællesimprovisationer og de øjeblikskompositioner der skabes deraf.

Numrene på den nye udgivelse kredser om følelsen af, at livet er som en uoverskuelig kæmpe, der konstant er på kollisionskurs og hvordan vi hver især bliver kastet ud på omveje når vi mindst venter det.

The Boy That Got Away består af Tim Alvin Boström, Mathias Gregersen og Casper Simonsen

SKINNY VIOLET

Skinny Violet har gennem de seneste år rumsteret i den danske undergrund og gjort sig bemærket med flere stærke singler og energiske liveoptrædener. Bandet består af makkerparret Amalie Kruse og Ulf Hove, der tilsammen skaber en mur af tunge guitarriffs og buldrende trommerytmer. Lyden er smadret og samtidig et tight sammenspil mellem den energiske frontkvinde og hårdtslående trommeslager. Trods kun 2 medlemmer er duoen kendt for deres eksplosive shows med 200 km/t. og man kan forvente en intens atmosfære, der rækker langt ud over scenekanten, når Skinny Violet indtager scenen.

Skinny Violet arbejder i øjeblikket på deres første album, der forventes udgivet i foråret 2020.
Duoen giver en forsmag på deres kommende materiale i form af singlerne ”Never Go Home” og ”Seek”.