12.06.2021 Udsolgt
THE COURETTES + JAVA SKULL
Koncerten er afholdt
Facebook event

Grundet myndighedernes restriktioner er alle spillesteder lukket indtil d. 6. maj. Koncerten er derfor flyttet til d. 12. juni 2021. Købte billetter er gyldige til den nye dato. Vi henviser til vores billetudbyder Ticketmaster for refundering af billetter. Deadline for refundering: 7. maj. 2021.

Ungdommelig vildskab svøbt i vintagelyd, stil og performance.

Få en helt særlig oplevelse i Templet, når vi præsenter en koncertaften i retrorockens tegn med THE COURETTES og JAVA SKULL.

THE COURETTES
 
“The real deal. The most authentic 60’s inspired garage rock since Thee Milkshakes were around”. Lee Cotterell (Vive Le Rock, UK)
 
’Riot grrrl in the garage’ Flavia Couri og ’Beat! Beat! Beat!-man’ Martin Couri har to fuldlængde album (med producer Kim Kix) og et hav af koncerter i Europa og Brasilien på bagen. Deres perfekte syntese af The Sonics, Link Wray og Shangri-Las har gjort dem til darlings på garagerock-scenen.
 
I 2018 var The Courettes pionere med deres single ”Voodoo Doll”. Sammen med den Brasilianske horrorlegende Coffin Joe, var de som band, de første i verden til at udgive på det revolutionerende medie ”Vinyl Video”. The Courettes var på de første billeder, der nogensinde er kommet ud af en vinylplade. Det er den ultimative retro-futuristiske coolness!

JAVA SKULL

Java Skull trækker dig ind i et røgfyldt lokale, hvor en svunden tids forkærlighed for langsomme blues riff og rå nerve altid vil være tilstedeværende. Bandet består af henholdsvis Mark Burer og Jakob Øllgaard, som kan deres garagerock til fingerspidserne, hvilket er tydeligt at høre på enhver skæring der falder fra bandet.

Med inspirationskilder, som bl.a.Tom Waits og The Cramps, griber bandet fat i gamle dyder om simpel og effektiv sangskrivning, nerve frem for perfektionisme og mest af alt – no bullshit, just music.