23.11.2024
TOTAL HIP REPLACEMENT
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 160,- DKK ink. gebyr
Entré: 180,- DKK

Total Hip Replacement sender musikalske rystelser til danskerne med ny single ”Tremors” og offentliggørelse af Danmarksturné

Det groovy 7-mand/kvinde orkester Total Hip Replacement er tilbage med en soulet single ”Tremors”, der er forløber for bandets nyeste musikalske projekt og en dertilhørende Danmarksturné i efteråret 2024, der når forbi 13 af landets spillesteder.

Forsanger Victor West Hosbond fortæller om singlen:

”For mig repræsenterer ”Tremors” på en gang noget velkendt og noget fremmed. Lyden er varm og live-indspillet som de klassiske soul-orkestre, men vokalen og lyrikken har samtidig noget mørkt og længselsfuldt over sig. Sangen handler om at turde se hinanden i de svære situationer, og at vi nogle gange bliver nødt til at gå ind i mørket for rigtigt at komme igennem det.”

Tilbage i Danmark

De sidste to år har bandet rejst rundt i store dele af verden med turnéer i Brasilien, Ghana, Europa og Grønland. Offentliggørelsen af en ny Danmarksturné i efteråret 2024 bliver således også den første tilbagevenden til Danmark med koncerter i hele landet.

Forsanger Victor West Hosbond uddyber:

”Vi er virkelig spændte på at komme ud og spille i Danmark igen. De sidste to år har været en fantastisk Mrejse, hvor vi med et nyt hold musikere på mange måder har genopfundet bandet og skabt en masse ny musik. Den nye tour bliver på den måde kulminationen på den rejse og starten på et nyt kapitel. Man kan forvente et varmt, energisk og personligt show, der selvfølgelig også bærer præg af de genrer og stile vi har mødt rundt omkring i verden de sidste par år.”

Den nye single ”Tremors” er ude fredag d. 12 april på alle streaming tjenester, og er den første single af en række fra samme musikalske projekt.

Total Hip Replacement er et groove-kollektiv kendt for sine energiske og unikke livekoncerter. Bandet navigerer fra berusende reggae-rytmer gennem sjælfulde melodier, der sammenflettes med budskaber om den dystre retning, som verden er på vej i. Med en blanding af stærke rytmer og organisk, udtryksfuld virtuositet dannes en lyd, der veksler mellem at være fremadstormende og hypnotisk mediterende. Tunge grooves, detaljerede blæserarrangementer og intense synthesizere mødes i et musikalsk landskab, der er mørkt og længselsfuldt, men fuld af håb. Musikken blander reggae, dub og pop i et fremadskuende mix. Liveshowet byder på en energisk 9-mands gruppe på scenen, en ekspressiv horngruppe og tunge grooves.