10.10.2020 Aflyst
UFFE LORENZEN
Koncerten er afholdt
Facebook event

Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at aflyse koncerten med Uffe Lorenzen på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Vi har prøvet at gøre alt for at finde alternative løsninger. Men det har desværre ikke lykkes. Vi har haft fornøjelsen af at have Uffe Lorenzen i huset flere gange og han har altid budt på nogle helt specielle koncertoplevelser, til stor glæde for både publikum og crew.

Købte billetter bliver automatisk refunderet via vores billetudbyder Ticketmaster i løbet af de næste dage. Husk at der stadigvæk er billetter tilbage til Uffes show på Bremen Teater d. 13. november. Der er desuden blevet sat en VIP koncert op i Hillerød d. 10. oktober. Se mere: 

Blackstar Booking / Uffe Lorenzen

Vi er superglade for at endnu en gang få fornøjelsen af en intim koncert med den  karakteristiske spillemand og syrerocker Uffe Lorenzen.

Uffe Lorenzen udgiver nyt album til september og tager på turné i Danmark med titlen ’Magisk Realisme tour 2020’ i oktober og november for at spille de nye sange live. Albummet med samme navn er skrevet i en periode i 2019, hvor Spids Nøgenhat- og Baby Woodrose-sangeren ikke havde noget fast sted at bo, men måtte bo i en kuffert og ni forskellige steder på kort tid. Sangene er derfor skrevet i forskellige lejligheder hen over sommeren og med forskellige vinkler på København – om det så er fra Amager eller Østerbro. Meget af den rodløshed, der kommer af en sådan situation, er fanget på den kommende plade, der også handler om at leve i en storby med mange mennesker og alligevel føle sig ensom og lidt lost. Den første single ”Lad Det Gå” udkommer online den 8. maj.

’Magisk Realisme’ er Uffe Lorenzens tredje solo plade på 4 år og i modsætning til de to første, er der tale om en rockplade denne gang. Selvom de nye sange vil blive fremført akustisk ved de kommende koncerter, så har Lorenzen savnet at lave et rockalbum. Noget af det nye materiale lyder som Baby Woodrose på dansk, mens andet leder tankerne hen på Spids Nøgenhat. Ikke mindst den obligatoriske coverversion, der denne gang er Tornerose oprindeligt indspillet af Trille i 1973. En sang som bragte megen glæde, da Uffe Lorenzen spillede den på den foregående turné. Derudover er der også et par overraskelser, der går i en helt anden retning.