02.11.2019
Temple of Doom: ERSTATNINGSKONCERT for SATURNUS: CABAL + DRUKNER + KATLA + GENFÆRD
Koncerten er afholdt
Facebook event
ERSTATNINGSKONCERT for SATURNUS.
ALLE BILLETTER TIL SATURNUS BLIVER AUTOMATISK REFUNDERET
CABAL er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.
 
”Mark of Rot” er CABALs debutalbum og opfølgeren til deres anmelderroste EP ”Purge” fra 2016. I kølvandet på ”Mark of Rot” har CABAL spillet flere udsolgte danske shows, Roskilde Festival og delt scenen med anerkendte internationale bands og spillet festivaller over det meste af Europa.
“Drukner play heavy laid back but very present psych-tinged Doom. Classic Doom Riffs have married modern Stoner Grooves. The amps hum with a sweet and massive 70ies-ish-kinda-sound. All executed with a certain ease, it just feels so natural and honest.
Worth quite a few spins.
A great debut by a promising band.”
 
Drukner spiller 80% instrumental doom og stoner metal med elementer fra mange andre ting og genre. Nogle sange er klassiske stoner/doom, andre er hårdere og har en mere øde eller håbløs atmosfære og nogle er mere episke og inkluderer ting som orgel og et kreativt lydbillede samt en unik tilgang til dogmerne inden for de tungere metal genre.
Siden offentliggørelsen af deres eponyme debut album i 2016, har ‘DRUKNER’ arbejdet hårdt og er blevet et etableret navn efter koncerter sammen bed bands som Acid King, Dopethrone, Bongzilla, Monolord, Sons of Otis med flere.
 
I februar udkom Split LP’en med søsterbandet ‘GAIA’ som de har på mange aspekter har arbejdet tæt sammen med. Begge bands har personligt håndlavet alt merch samt coversne til pladerne.
Hele albummet blev optaget, mixet og masteret af Tobies Munk Tønder (FORESHADOWER) hos Angry Music Studios og offentliggjort gennem GAIAs eget label “VIRKELIGHEDSFJERN” i sammenarbejde med lokale butikker og handlere.
 
Drukner er et band der lever for at spille live og stræber efter at levere knusende og solide live shows hvorend de spiller.
Katla er en trio bestående af David, Marc og Rasmus. Bandet startede i 2017 pa Copenhell, hvor kontakten blandt de tre først blev etableret. Motivationen var klar fra start, det skal være tungt og brutalt, musik som de selv ville lytte til. Katla har fokus på de knusende riffs, som hovedkomponisten Marc kompromisløst leverer, vokalharmonierne der er delt blandt bassisten David og trommeslager Rasmus, der formår at manifestere ondskab med 7-tommer søm igennem sit insisterende trommespil. Tung doom-metal og højt energiniveau med inspirationskilder i den skandinaviske black- og doomscene, er kendetegnene ved Katla. Læder, denim og langt har forenes i sange om helte, skurke og store drager på den lede klinge!
 
Katlas debut EP er blevet beskrevet saledes: “Lydbilledets fokus ligger selvfølgelig på riffet, men samtidig er trommerne også trukket godt frem. Begge bliver spillet med mere energi og kraft, end man forventer det af genren. På intet tidspunkt bliver der gået så meget som en millimeter på kompromis med tyngden, hvilket giver denne slagkraftige og ganske storslåede lyd. Vokalen ligger en anelse tilbagetrukket, men med sin ekkofyldte og let brølende kraft står den som prikken over i’et pa et fantastisk tungt og stort lydbillede. Et lydbillede, der har mere tilfæll
es med det dystre i Game of Thrones end det at sidde og ryge bong med Satan.” Heavymetal.dk
 
Bandet fik følgende anmeldelse fra finalen ved Wacken Metal Battle Danmark: “Lyden var for alvor lige i øjet til Katla. Tungt, meget tungt, højt og massivt som de harde tæsk på trommerne, slået med gigantiske armbevægelser fra trommeslager, der delte vokaltjansen med bassisten. Et show i sig selv at se ham spille. Samtidig var headbangingen massiv hos guitaristen og bassisten, mens de spillede de store, offe ganske catchy riffs fra en stenet udørk af medrivende doom metal.” Devilution.dk
Dannet i 2014 med formålet at skabe deres egen unikke bud på black metal, karakteriseret ved en intens atmosfære og et melankolsk lyrikunivers. Efter udgivelsen af det selvtitlede debutalbum i 2015, har Genfærd markeret sig som et af de mest intense nye navne på den danske black metal scene og udgiver ligeledes nyt album i 2019! På kort tid har Genfærd høstet meget liveerfaring og deltog bla. I WOA Metal Battle i 2018.