29.11.2024
Temple of Doom: HEXIS + support: Anthropoid Idol
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg : 120,- DKK Inkl. gebyr
Entré: 140,- DKK

HEXIS opstod i Danmark i år 2010, efter DIY-ånden fra punk- og hardcore-scenen, samtidig med at de dybt forankrede sig i den sorte metals lyd. De er selvlavede såvel som selvstuderende, og HEXIS rejser konstant verden rundt. Med over 1000 shows fra Færøerne til New Zealand og fra Cuba til Mongoliet under deres bælte, har disse fyre været arketyperne på et hårdtarbejdende og hårdtslående band.

Ved at kombinere Hardcore-energien med Black Metals ødehed og kaste bid og stykker af Doom og Sludge, har HEXIS skabt tre fuldlængdealbum, nemlig “Abalam” (2014), “Tando Ashanti” (2017) og “Aeternum” (2022), samt utallige EP’er og split-udgivelser. Musikerne bag HEXIS er placeret over hele Europa, og de er blevet rost for både deres fremragende plader og frem for alt for deres intense liveshows, der har ført dem til højt rangerende festivaler som Roskilde, Bloodstock, Roadburn eller Ieper Fest.

Support: Anthropoid Idol
Efter fire års eksistens og arbejde med materiale og line-up spillede de deres debutkoncert på 1000Fryd i sommeren 2023 med Emesis og Shimmer. Til deres andet show headlinede de et udsolgt Lygten Station med 130 mennesker i København til S.L.E.M. 2024 med Udånde og Son of A Pixel, og bandet har også headlinet Paramount DIY i Roskilde med det polske band Abuser.
I år udgav Anthropoid Idol deres demo EP Vile Cosmogony og skal optræde på den første version af Devil Cook Festival i Aalborg samt på Dark Mental Festival i maj.
Anthropoid Idol er bygget op omkring forfatteren H.P. Lovecraft og hans kosmiske horrorarv. Med numre som Sewn Together Wrong, Night Terrors og Father Dagon inviterer de lytterne ind i deres egen dystre Death Metal-galakse, hvor uformelige monstre og kaotiske visioner dominerer.
Ambitionerne er høje, og næste år går bandet i studiet for at indspille deres fuldlængde album: Tales From The Void.
Forvent en intens koncert, når deres kombination af blastbeats, rå guitar-riffs og skrigende vokal, akkompagneret af dybe growls, rammer publikum.