03.11.2017
TÅRN + FUGLEFLUGTEN
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

TÅRN

TÅRN trækker på rødder fra den amerikanske indie og britiske shoegazer tradition og blander det op med en portion dansk-nordisk sørgmodighed. Indenfor blot et år har den dansksprogede indietrio udgivet to albums ‘Ud Ad Mit Vindue’ og ‘Velkommen Indenfor’. Debutalbummet var nomineret til GAFFA Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, og singlerne ‘Solskin Over Tage’ og ‘Du Tror, Du Ser’ har solid medvind på P6 Beat og P4. Ved deres miniturné sidste forår, sammen med Virgin Suicide, beviste de anmelderroste darlings at de også kan finde ud at stable et ordentligt liveshow på benene.

 

“TÅRN formår at trække tråde fra den danske nationalsørgmodighed i “Dansevise” over indie-melankolien hos Love Shop-og ud af disse væve deres egne selvstændige sange. Ikke kalkeringer, men selvstændige realiseringer i arrangementer, der ganske vist trækker på amerikansk indie og britisk shoegazer, men samtidig finder sin helt egen nordiske skønhed” – Ralf Christensen, Politiken.

 

 

 

FUGLEFLUGTEN

Dansksproget rock med skandinavisk melankoli og støjet storladenhed 

Fugleflugten er Københavnsk baseret og har musikalsk sine rødder i shoegaze, post-rock og dream pop, med en nordisk, melankolsk sensibilitet og med danske tekster.

Bandets første EP, ‘Aftenpragtstjerne’ fik anerkendende ord med på vejen fra blandt andet Barometerlisten på DR’s P3. Nummeret ’Det Er På Tide’, blev desuden udvalgt som Ugens Kanon på DR’s Karrierekanonen i 2017. Fugleflugten spillede ved dette års Roskilde Festival på Roskilde Rising.

 

”Det univers man bliver trukket ind i, det er så inderligt og svævende og simpelt, letforståeligt og relaterbart… Man skal simpelthen bare lade sig suge ind og flyve med.” – Regitze Engelhardt, ‘Barometerlisten’