09.03.2018
ESPICHICOUQUE + SUPPORT: BERG
Koncerten er afholdt

 

 

Halvt cubanske/halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ] har rødderne dyb forankret i det århusianske musikliv og skriver autentiske R’n’B-sange med en soulet bund og en snert af hiphop. Her er der ingen backtracks, laptops og autotune. Det er så ægte, som det kan blive, og Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd.

Espichicoque medbringer intet mindre end syv topkompetente kvindelige musikere på scenen til sit særprægegede liveshow.

På Spot 2017 fik hun stor opmærksomhed hvor Gaffa kvitterede med 4 stjerner og skrev:

”Den nye soul- og r&b-mama har meldt sin ankomst…..

Sangerinden Espichicoque slår, uden at tænke over det, en klo i publikum som bliver fastholdt og tryllebundet.

Der er ingen backtracks, laptops eller AutoTune at finde på scenen, og det giver et helt forfriskende pust, midt i en tid, hvor udefrakommende hjælpemidler er på sit højeste. Tonen er cool r&b og soul, som bliver udtrykt gennem velklingende sange, herunder en rørende og personlig ballade.”

24-årige Espichicoque har udgivet sin første single ”Citizen Of The World”, der er produceret af Frederik Carstens og kan høres her:

Se og hør mere på Espichicoques facebookside:

FACEBOOK.COM/espichicoque

 

 

På Askov Efterskole ved Vejen, sad den dengang 17-årige Alberte, som nu går under kunstnernavnet Berg, fra Ballerup og skrev sange. Hjertet var knust efter et halvt års stormende teenage-forelskelse. Berg var omgivet af marker og uoverskueligt mange nye mennesker og netop derfor griber Berg sin guitar og bliver ved med at spille. Den ene hjertegribende sang efter den anden vælter ud og melodierne bliver hurtigt til allemandseje i det nye fællesskab af efterskoleelever. Siden har Berg været vanvittig produktiv og har nu skrevet et helt album. Berg har, siden hun var 13 år gammel, delt sine sange på Facebook og Youtube og fået en god fast fanskare. Genren er indie og teksterne er på dansk med en historiefortælling, som er inderligt aktuel og relevant for Bergs fanskare.