01.01.1970
Lyngby-Taarbæk Jazzklub: Hugo Rasmussens AllStarz
Koncerten er afholdt

Hugo Rasmussens AllStarz

Hugo Rasmussen var et dansk musik-ikon som alle husker fra diverse Tv-produktioner og andre sammenhænge. Vi havde glædet os til at afslutte årets koncerter med ham og hans forrygende AllStarz. Sådan skulle det desværre ikke gå, idet Hugo Rasmussen som bekendt døde i august. Vi holder dog fast ved hans AllStarz og benytter lejligheden til at mindes ham.

Gruppen blev dannet i 1999 af Hugo Rasmussen og har siden vakt stor begejstring på de danske spillesteder med sin populære blanding af klassiske swingnumre og tidlig bebop, spillet med ungdommelig ukuelighed og entusiasme. Rytmegruppen, bestående af pianisten Heine Hansen, guitaristen Per Møllehøj, trommeslageren Morten Ærø og Daniel Franck på bas, arbejder som en samlet akkompagnerende og råswingende enhed, der fyrer op under de to blæsere saxofonisten Jakob Dinesen og basunisten Mads Hyhne.

Swing, bebop og ukuelig spilleglæde fra sandt dansk stjernehold. Der er en grund til at orkesteret hedder Hugo Rasmussens AllStarz; Alle i bandet er lysende stjerner på den danske jazzhimmel, og Hugo stråler ned på dem alle sammen.