01.01.1970
LUCER + SEA + BLACK BOOK LODGE
Koncerten er afholdt

https://www.facebook.com/lucerofficial

https://www.facebook.com/seamusicdk

https://www.facebook.com/blackbooklodge

L1009072 (640x427)

LUCER er blevet beskrevet som det mest lovende rockact Danmark har set i et årti og bliver hyldet som de nye D-A-D, det danske AC/DC eller simpelthen et sindssygt godt rockband.

Bandet består af de karismatiske brødre Lasse og Anders Bøgemark, og trommeslageren Jonathan Nørgaard.

“De her drenge blæser taget af!!” var hvad Ken Anthony (ex-manager af Mercyful Fate og Pretty Maids) sagde første gang han så bandet.

LUCER har sammen med Mighty Music udgivet sin første EP, som er indspillet i Medley Studios med Søren Andersen (Glen Hughes, Electric Guitars).

CEO og A&R Michael H. Andersen fra Target Group/Mighty Music oplevede bandet live og udtalte efterfølgende: “Jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst har fået et så ærligt og godt indtryk af et dansk rockband”.

Med mere end 70 shows i Danmark, Tyskland og Sverige i bagagen har bandet allerede slået sig fast som et veletableret liveact.

SEA er den nye lyd af klassisk heavy rock med riffs, vikaler og sammenspil i fokus.

Michael Denner (Mercyful Fate, King Diamond) udtaler: “Sea can be the next big thing. Strong powerful, melodic with a 70’s vibe and a singer similar to our heroes from Deep Purple, Rainbow, Whitesnake etc.”

BLACK BOOK LODGE er en trio fra København, der musikalsk kan beskrives som en mixtur af stener metal, progressiv og alternativ rock med en dyster tone. Trods det engelske sprogunivers, er lyden meget nordisk og kunne nærmest være soundtracket til en islandsk vulkan i udbrud.

Forbillederne er bands såsom Queens Of A Stone Age, Mastodon, Opeth og på den hjemlige scene Kellermench. I bandets storladne lydbillede kan man også fornemme gotisk Americana, som man kender det fra 16 Horsepower og Woven Hand.

Black Book Lodge har i sin korte levetid levet en nærmest asocial tilværelse i en Københavnsk forstad og finpudset deres udtryk. Rygtet om bandet har dog spredt sig helt af sig selv og i 2011 udgav de EP’en “We Are Legion” der gav positive røster i både rock og metal-miljøet, sådan at metalbandet The Kandiate (m. Jacob Bredahl) tog dem med på deres DK turné i 2012. Herefter påbegyndte bandet indspilningen af debutalbummet Tûndra, der nu er udkommet via Mighty Music/Target d. 17 Februar 2014.