14.11.2020
Temple of Doom: KRAANIUM (NO) + EMESIS
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr
Entré: 120,- DKK

KRAANIUM blev dannet i 2001 og er en af de originale pionere af genren slamming brutality. Bandets oprindelse hører til i Norge, men grundet bandets forskellige konstellationer, er medlemmerne nu fordelt i Norge, England, Finland, Danmark og Schweiz. I årenes løb har bandet både udgivet 5 fuld længde albums, 2 splits og en live DVD. De her yderligere også en split CD der er sat til at udgives i 2020.
Bandet har turneret rundt i hele Europa, Skandinavien og haft turnerer i USA og Asien også. De har været del i mange festivaller her i blandt Last Vegas Death Fest, Neurotic Death Fest, Death Fest Open Air, Brutal Assault OPen air, Inferno Fest og mange flere, dette har givet bandet en solid fan base rundt i hele verden.

EMESIS blev dannet i efteråret 2009. Deres navne ændring var et logisk valg i forhold til ændringerne i deres konstellation, lyriske temaer og musikalske retning.
De spillert nu tech/brutal inspireret døds metal med lyrik
af pathological og surgical temaer. Emesis består af 5 medlemmer: Jay and Morgasm, Hatten (Fetus In Fetu), Heinrich, og original bassist TJ udgør deres line up.
Over de sidste par år har Emesis spillet sammen med Livløs, BIlly Boy in Poison, Detest and Fetus In Fetu, and with Osiah, Cattle Decapitation, Bloodbath et al. at Aalborg Metal Festival.
De er i fuld gang med at arbejde på deres andet album “The Chronic Illness”.