23.10.2021
Temple of Doom: KRAANIUM (NO)
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr

Ny Dato! Vi er rigtig glade for at have en ny dato på plads med Kraanium. Koncerten bliver afholdt d. 23. oktober 2021. Købte billetter er gyldige til den nye dato. Det er også muligt at få købte billetter refunderet via Ticketmaster frem til d. 31. januar 2021. Vi beklager situationen og håber på jeres forståelse.

Hvis at der på et tidspunkt bliver åbnet op for restriktioner og som følge af, åbnet op for vores kapacitet, sætter vi flere billetter salg. I mellemtiden er det muligt at skrive sig på venteliste til koncerten.

KRAANIUM blev dannet i 2001 og er en af de originale pionere af genren slamming brutality. Bandets oprindelse hører til i Norge, men grundet bandets forskellige konstellationer, er medlemmerne nu fordelt i Norge, England, Finland, Danmark og Schweiz. I årenes løb har bandet både udgivet 5 fuld længde albums, 2 splits og en live DVD. De her yderligere også en split CD der er sat til at udgives i 2020.
Bandet har turneret rundt i hele Europa, Skandinavien og haft turnerer i USA og Asien også. De har været del i mange festivaller her i blandt Last Vegas Death Fest, Neurotic Death Fest, Death Fest Open Air, Brutal Assault OPen air, Inferno Fest og mange flere, dette har givet bandet en solid fan base rundt i hele verden.