04.02.2021 Udsolgt
THE WHITE ALBUM
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg: 180,- DKK inkl. gebyr
Entré: 200,- DKK
Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at flytte koncerten igen på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.
Købte billetter er gyldige til den nye koncertdato d. 4/2 – 2021. Bemærk at eftersom det er en torsdag starter koncerten kl. 20.00 og dørene åbner kl. 19.00.
Der er også muligt at få billetter refunderet via Ticketmaster.

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø – udgør tilsammen The White Album.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i starten af 10’erne, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene og nøgne for sig selv uden den store produktion udenpå.

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland. Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Det kommende album, der er gruppens fjerde af slagsen, bibeholder den ånd, der har gennemsyret tidligere tiders udgivelser i The White Album, men vidner samtidig om en udvikling fra en akustisk minimalisme, til et mere fremadskuende udtryk med et drys af kreativ legesyge, der frygtløst flirter med forskellige genrer og lydunivers.