18.03.2016
AUDITIONDAYS: The Blue Buzz, Couch, Blue Rebel
Koncerten er afholdt

AUDITIONDAYS PRÆSENTERER:

The Blue Buzz, Couch, Blue Rebel

FREDAG 18. MARTS 2016 KL. 21.00

Gratis Entré  // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

FBcover_ADTemplet180316

 

AuditionDays er et ORA-projekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Til hver AuditionDays-arrangement spiller 3-4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af erfarne folk fra den danske musikbranche.

The Blue Buzz er et energifuldt bluesrock band, der fyrer op for en fest, hvor du kan få lov til at høre noget nyt og interessant musik, du måske ikke vidste, du kunne lide. Oplev dem og få en spændende aften, hvor du kommer helt tilbage til bluesrødderne med oldschool blues og længere frem i bluesrockverdenen med distortet guitar, skrigende mundharpe, vild bas og rullende trommer.
https://www.facebook.com/thebluebuzz/

Couch: De fem friske fyre fra den københavnske stenbro, disker op med en testosteronindsprøjtning af et musisk tæppebombardement, der vil prikke til livsglæden hos selv den mest garvede revisor.
De bedste facetter af rebelmusikkens langhårede subgenrer smelter sammen i en eksplosiv blanding af sexede rockballader, hårdrejsende fællessang og kunstneriske spidsfindigheder

Blue Rebel: En ny dansk rock trio blander vildskab og støj, med enkelte skøbelige melodier – ude på en mission for at promovere den energiske rock.
https://www.facebook.com/bluerebelOFFICIAL/