25.02.2016
FÖRTRESS + SUPPORT: 11th Street Kids
Koncerten er afholdt

https://www.facebook.com/fortressdk/?fref=ts

_2016-918-53_Ed_FîrtExp

Förtress er skabt til at være et liveband og deres energiske, flabede og episke rock vækker interesse overalt hvor drengene kommer hen. I 2014 udgav bandet deres anden EP ”Legends” og har efterfølgende spillet en lang række jobs 1 2014 og 2015 – der blandt andet tog dem på på deres første headlinertour rundt i hele Danmark i foråret 2014 samt en omfattende festival tour, hvor bandet blandt andet spiller på Roskilde Festival, Nibe Festival, Skive Festival og Wonderfestiwall på Bornholm og herefter en række nationale og internationale jobs i 2015 inden bandet krøb sammen i studiet for at indspille debutpladen.

Ovenstående er et imponerende manifest til historien om Förtress og deres tilsyneladende lange karriere. Virkeligheden er dog en ganske anden. Förtress har nu eksisteret i ca. 3 år og har på (næsten) rekordtid opnået hype, skabt resultater, spillet landet tyndt og imponeret anmeldere og koncertgængere med deres fanden-i-voldske energi og smittende spilleglæde.

2015 bød, udover ovennævnte, blandt andet på de internationale branchefestivaler Eurosonic i Holland og Reeperbahn Festival i Tyskland.

Næste kapitel er debutalbummet Ambrosia som er sat til at udkomme i februar. Albummet er produceret af Förtress selv, mixet af Kurt Ballou (Converge) og masteret af Alan Douches (Chealsea Wolfe, Kvelertak) – et bedre team for Förtress er svært at forestille sig og med den kommende DK tour er rammen sat for et stærkt 2016 for bandet.
Den første single fra Förtress’ debutalbum, “Ambrosia” er lige om hjørnet!

SUPPORT: 11th Street Kids

11thbackstage

https://www.facebook.com/11thstreetkids

11th Street Kids har de seneste år udviklet sig fra den ’70 inspirerede lyd man fandt på debutpladen (fra 2012) imod en større diversitet hvor der nu er elementer fra bla. garage, surf og britrock. Twangede guitarer og orgel blander sig med den tunge rytmesektion – og sammen med stærke korharmonier, ovenpå de altid presente melodier, skaber 11th Street Kids et særligt univers der skiller sig ud på den danske rockscene.

Holiday er første single fra 11th Street Kids’ anden plade som forventes at udkomme i foråret 2016. Nummeret repræsenterer den nye lyd i bandet der nu er udvidet med orgel og en ekstra guitarist. Sangen er et musikalsk postkort skrevet på en jolle i Caribiske øhav. Holiday er ude nu på Itunes, Spotify, Wimp, Apple Music og alle andre streamingtjenester.