25.12.2016
TEMPLE OF DOOM: THE GOOD THE BAD THE ZUGLY (NO) + NIGHT FEVER
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

 

Punkrockerne i The Good The Bad And The Zugly (NO) er berygtede for sine intense koncerter og eksplosive liveshows. Glæd til at opleve en af Norges mest karismatiske forsangere, når Templet lægger hus til en aften med god gammeldags punk fra The Good The Bad And The Zugly og klassisk 80’er hardcore fra danske Night Fever.

The Good The Bad And The Zugly har udgivet fire 7” – singler, albummene “Anti World Music” (2013) og Hadeland Hardcore” (2015) som blev kritikerroste både i ind- og udland. De er på vej med den svære tredjeplade som forventes at være på gaden i efteråret 2017.

 

 

Night Fever er københavns svar på et hardcore punkband uden respekt for hverken Gud, Dizzy Mizz Lizzy eller sig selv. De spiller hardcore punk iført en brynje af heavy metal. Night Fever er no bullshit – hardcore med punk attitude og rock n’ roll islæt. Med den karismatiske forsanger Salomon, som mestrer en tilbagelænende cool stil uden at miste den snottede punk attitude, drages publikum ind i et energisk liveshow. Forvent en hardcore punkcocktail af tonsende trommer og hurtige basgange tilspidset kantede guitarriff.