01.01.1970
THOMAS BUTTENSCHØN + support: Morten Fischer – FÅ BILLETTER
Koncerten er afholdt

 

https://www.facebook.com/thomasbuttenschon

https://www.facebook.com/mfischermusik

Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn har valgt at parkere bandet i garagen. Han vil for en stund være akustisk og solo. Derfor kan den populære sanger og sangskriver nu bookes til en aften med guitar, helt nye sange og gode historier. Thomas Buttenschøn er draget ud på fortællerturné med en portion spritnye sange fra sit femte studiealbum “Sange Der Ikke Er Til Radioen”.

Efterfølgeren til Vinden der Blæser indeholder en stribe sange, som blandt andet handler om at flytte fra stenbroen, ”indkantsdanmark”, til Broager i det sønderjyske grænseland – om at se sit liv i et andet perspektiv.

Der er sket mange ting i den 29-årige sanger og sangskrivers private liv. Sangene på det nye album “Sange Der Ikke Er Til Radioen” afspejler, at Thomas Buttenschøn har flyttet sig både fysisk og mentalt – fra det indre København til jysk bopæl med udsigt til Tyskland og med kone og barn. Sangene handler blandt andet om at tage betydningsfulde valg i livet og stå op for dem – prioritere familien. Eftertænksomheden og refleksionerne om forandring er gennemgående temaer på det nye album. Det kalder ikke alene på musik og sang men også på gode skarpe historier fortalt med humor og alvor. Derfor blev den nuværende turne, som sendte sangene fra det femte album ud til publikum, et one-man-show – en akustisk tur rundt i landet.

De skal grine og græde

– Jeg vil ud og møde danskerne med min guitar og synge og fortælle historier, der knytter sig til de nye sange. Jeg vil lave en stribe koncerter, hvor publikum skal have mulighed for groft sagt både at grine og græde. De skal tage hjem med mere end blot sange og melodier i hovedet – også med lidt at tænke over, fortæller Thomas Buttenschøn, der i forvejen nyder godt af trofaste og begejstrede fans, der vil lytte.

– Selvom jeg spiller med band, fortæller jeg også røverhistorier i mellem numrene, og jeg glæder mig altid over, at der bliver lyttet. Det betyder noget. Det siger mig, at jeg også her har noget værdifuldt at byde på. Derfor har jeg lyst til at gøre mere ud af netop historierne på den kommende turne. Jeg vil tættere på publikum, røre dem, udfordre dem og påvirke dem. De skal have lige så meget snak som musik.

Album sælges på akustisk turne

Thomas Buttenschøns igangværende turne, one-man-show, har fokus på forandring og om at tage valg. Derfor blev det det album, som tog form i Broager i Sønderjylland, også sendt på gaden på en anderledes og utraditionel vis.

– Jeg kan mærke, at både i forhold til koncerterne og til CD-udgivelserne, har jeg lyst til at træde et par skridt tilbage fra den digitale verden, hvor næsten altid forgår i dag. Jeg vil spille akustisk og have kontakt med publikum, og det nye album skal primært sælges på den forhåbentlig omfattende tur rundt i det danske koncertland.