09.02.2019
Temple of Doom: MØL + CABAL
Koncerten er afholdt
Facebook event

Temple of Doom starter forårsæsonen ud med en dobbeltkoncert i særklasse. Billetsalget starter mandag d. 24/9 kl 12.00.

Aarhus-baserede Møl, blander hidsig vokal og aggressiv black metal, med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren. Denne blanding giver et unikt lydbillede, der får den ellers så mørke stemning i black metal, til at lyde symfonisk smukt. Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest, udgav de deres to EP’er i 2014 og 2015. Derefter er der blevet arbejdet hårdt på deres debutalbum “JORD”, som udkom d. 13. april.

Dette har været startskuddet på et eventyr sjældent set for et dansk metalband. I udgivelsesugen blev debuten kåret til Ugens Album, i det store britiske magasin Kerrang!, og er ligeledes blevet anbefalet af større metalmusikere verden over, som bl.a. forsangeren fra henholdsvis Trivium og Parkway Drive. Herhjemme har Møl været godt repræsenteret på flere festivaler, heriblandt A Colossal Weekend,

Royal Metal Fest, SPOT-festival, og senest Copenhell. Alle deres koncerter på ovenstående, har været virkelig godt modtaget af publikum, og anmeldere. Møl’s Næste kapitel i eventyret, er at turnere Danmark- og resten af Europa rundt, og her lægger de selvfølgelig vejen forbi Templet.

CABAL har gang i et forrygende 2018. De startede med at spille på When Copenhell Freezes Over, og senere i år på flere europæiske festivaler, inkluderende en tonsertung koncert på Roskilde Festivalen.

CABAL har for nyligt udgivet deres debutalbum “Mart of Rot”, via tyske Long Branch Records, til storslåede anmeldelser. Albummet indeholder bl.a. gæster i en kaliber af CJ McMahon fra Thy Art Is Murder, og her kan det tydeligt mærkes hvor stort et potentiale bandet står over for. Albummet er ude nu på alle streaming medier, og på deres bandcamp:

https://cabalcph.bandcamp.com/album/mark-of-rot

Bandet kører om lidt på en omfattende Danmarksturne hvor de blandt andet vil invadere Lyngby og Temple of Doom. Mørket vil falde over spillestedet, og publikum vil blive lokket ind i et lydunivers af død og smerte. En oplevelse du ikke kommer til at glemme.