10.11.2018
VIGSØ + SUPPORT: Lars Virkli
Koncerten er afholdt
Facebook event
”Må jeg ikke være din Brud, kan du få et åbent ét”
Med baggrund som MC’s Fight night finalist, og tilbagevendende deltager i Rap slam battles, har Vigsø været en aktiv del af den danske hip hop scene i 9 år. Vigsø udgav sin debut EP ”Under overfladen” i 2016, der blev belønnet med 2 nomineringer til GAFFA-prisen ”årets urbane udgivelse” og ”årets kvindelige artist”. EP’ens hudløst ærlige lyrik blev særligt sat i fokus i både Go morgen Danmark, Politiken og i Vi ses hos Clement, hvor hun blev præsenteret som: ”Hende rapperen der får Suspekt til at lyde som dansk top bandet Kandis”.
I 2017 udgav Vigsø opfølger EP’en ”Brud”, som denne gang resulterede i en udsolgt releasekoncert på Spillestedet Stengade, vinyludgivelse, og spillejobs i både in og udland. En anmelder fra Undertoner skrev følgende: ”Hendes vokal og indlevelse bobler af finesse og overblik. Rapperens anden EP byder på original og ærlig tekstskrivning, der leveres med teknisk omhyggelighed og stort kunstnerisk mod”.
Vigsø er oprindeligt fra Lyngby, og vender i november tilbage til Templet. På scenen har hun sit crew med, som er kendt for deres energiske og levende liveshows – DJ Mor Ugle og sangerinden Anja Steenstrup, der allerede udgør en usædvanlig trio alene pga. deres køn. 3 kvinder på scenen i dansk hip hop, er et sjældent syn.
Forbered jer på kompromisløs hip hop og fandenivoldskhed, der efterlader øjeblikke der både overrasker, imponerer, forarger og underholder når hun indtager scenen.

Med en baggrund som rapper i hiphopgruppen Tudsegammelt og Asbestose,har Lars været en aktiv del af den danske hiphopscene i 10 år. Under aliaset Klaes har han ligeledes udgivet EP’en ”Den er Garanteret” i 2010. I ’12 udgav han med Tudsegammelt det anmelderroste album ”Tudsegammelt”, der fik gruppen rundt på de fleste af landets spillesteder, festivaler og i æteren på Danmarks Radio. Sidenhen har Lars afholdt workshops, undervist i tekstskrivning, gæstet cyphers og radioprogrammer, været konferencier på Roskilde Festival og siddet i bestyrelsen i et pladeselskab. I 2015 udgav han et album som den ene del af gruppen Asbestose, der også smed et mixtape på gaden i 2016. Lars udgav sidste år sit første fuldlængde album i skikkelse af den 12 numre lange fortælling GENNEMREJSE. Albummet er en lang historie om at være til ét sted, rejse ud og så vende hjem igen –”Det her er rejsen gennem livet, den kan rejses foran pejsen, bare rejsens mål ikk’ er givet”. Det er også 12 individuelle beretninger fra rejser, drømme og opdagelser. Lars har arbejdet og skrevet på albummet i de seneste 5 år og teksterne er bygget op omkring brudstykker fra et lille sort notathæfte der har boet i inderlommen før, under og efter rejser til bl.a. Iran, Indien, Afrika og Brasilien. Det er dog også en anden rejse, som Lars har været ude på. Albummet er derfor også en betragtning af en ung mand der rejser gennem 20’erne med forelskelse, knuste hjerter, længsel, angst, dødsfald og opblomstring. Lydsiden er stykket sammen af lillebror Jens der har produceret hele albummet med obskure samples, et grønt pocket-piano og lydbidder fra storebrors forskellige ture ude i verden. Hele albummet er indspillet, mixet og masteret af Xeren. På scenen kan du opleve Lars på mikrofonen og Xeren på synthesizer og midi-keyboard.