30.11.2024
PIND
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 275,- DKK inkl. gebyr
Entré: 295,- DKK

PIND ANNONCERER EFTERÅRSTOUR

Efter at have brugt det sidste år på at finpudse ny musik i studiet, er PIND nu klar til for alvor at indtage de danske livescener igen. Det gør han blandt andet med en efterårstour, der bringer ham Danmark rundt i november og december 2024.

Med den energiske single ’Ups’, der i den grad er med til at understrege, hvad han har i ærmet for den kommende tid, har PIND allerede taget hul på sit musikår anno 2024. Det sidste år er blevet brugt i studiet, fuldt fokuseret, og den resulterende nye musik er klar til at se dagens lys. Det er på mange måder en helt ny PIND, men samtidig præcis som vi kender ham, som en benhård lyriker med et unægteligt musisk talent. PIND tager den nye musik og det kendte talent med sig, når han i efteråret 2024 besøger 11 danske spillesteder med sit band.

PIND har allerede sine meritter, såsom introduktionen til sit unikke univers EP’en Videre (2019), der bl.a. byder på singlerne Indlæg og Plastic ft. Benjamin Hav, samt sit lyriske debutalbum LOTUS (2022). Den røde tråd gennem det hele, og det uundgåelige element i PIND som artist, er de hårdtslående, velproducerede beats, kombineret med hans stærke lyrik, der rammer lige dér hvor det skal. Og som altid, er musikken skrevet og produceret af PIND selv.