16.05.2019
Temple of Doom: SEPTIC CONGESTION + NECROSIS + AON
Koncerten er afholdt
Facebook event

Septic Congestion er ikke dit typiske generiske svenskerdød som vi efterhånden er blevet vant til at alle laver på disse kanter, Fyrene her tænker ud af boksen, og giver dig et nyreslag af brutalitet så hårdt at selv dine børnebørn pisser blod og udmærket godt ved hvorfor.
SLAM is the name of the game, og du finder ikke et mere brutalt band på den danske scene disse dage.
Med medlemmer fra Gutteral Slug, Decay of Existence og Kraanium er du sikker på at blive tæsket til de tungeste toner du har hørt til dato.
Septic Congestion har planer…….STORE planer, og er allerede efter Templet klar til at indtage Schweiz på festivalen ’’Rock the Hell’’ sammen med navne som Lividity og Titanerne fra Internal Bleeding.

Necrosis er et Københavnsk brutalt dødsmetal band.

Med inspirationer fra 90’ernes tunge død og den moderne brutal death, er stilen sat til at bryde med den danske tradition for dødsmetal. Stilen er på ingen måder uhørt, dog med undtagelse af kompromisløse programmerede autentiske trommer.

Musikken indeholder teknisk hårdtslående kompositioner, og et tekstunivers der kredser om aktuelle emner som religion, vold, nihilisme og eksistentiel krise.
Alt udført i et halsbrækkende tempo og nådesløs rytmik, uden hensyn til masserne!

 

Dansk Brutal Death Metal Frisk fra København

Aon blev dannet på den ugudelige dato den 18-02-2016, da Daniel Jonasson (Blaze of Barbaroid, Peyal) og Mike Bencke Lyngby (Septic Congestion, Blaze of Barbaroid), besluttede at de ville lave noget uetisk og politisk ukorrekt sjov. Det greb hurtigt om sig, og Alexander ”Balle” Hall Kristensen blev hentet ind, frisk fra Amagers gader, for at gribe mikrofonen. Stærkt inspireret af bands som Thy Art Are Murder, Acrania, Visceral Disgorge og Kraanium. De fandt et fælles ståsted, som gav plads til utroligt brutale, boblende riffs og teknologisk udforskende måder at få folk til at slå deres hoveder i jorden.
Med en stærk vægt på brutale, langsomme og groovy riffs og et hovedrum for teknisk og kompleks skrivning, slog de sig ind på deres egen dødsmetalstil  der er kompromisløst men alligevel lettilgængeligt for masserne.