17.04.2021 Udsolgt
IBENS
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 175,- DKK inkl. gebyr
Entré: 195,- DKK

Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at flytte koncerten på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Vi er dog rigtig glade for at vi har fundet en ny dato for koncerten, som i stedet bliver afholdt d. 17. april 2021. Købte billetter er gyldige til den nye koncertdato. Der er også muligt at få billetter refunderet via Ticketmaster.

Du behøver ikke savne din blå cykel længere – for ibens er her igen!

I starten af 2019 genopstod det ikoniske band i originalbesætningen med albummet ”carstenshenrikskristians” som røg direkte ind på førstepladsen på den officielle hitliste for vinylsalg
i Danmark. GAFFA kvitterede med 6 stjerner og et prædikat af at være en tidlig kandidat til et af årets bedste danske album.

ibens barsler med endnu et nyt album, der har release i maj 2020 og de er i fuld gang med indspilningerne dertil. I den forbindelse tager bandet på tour fra sommeren 2020 og det efterfølgende efterår.

I koncertsammenhænge står ibens som den ultimative, nedbarberede rockmaskine:
Trio-opstillingen med bas, trommer og guitar i et smagfuldt, eksperimenterende og underfundigt lydunivers.
Repertoiret er nye numre og gamle hits, der klæder hinanden.
Bandets dansksprogede take på den klassiske rocktriobesætning er drevet af Carsten Lykkes vokal og energiske guitarspil, Henrik Marstals melodiske basgang og Kristian Oblings Høegs pulserende, hvileløse trommer.

Simon Heggum fra GAFFA anmeldte tilbage i februar 2019 ibens´ koncert på Lille Vega og skrev bl.a.:
“Henrik Marstals bas spiller en endnu mere central rolle live, bas kan han sgu godt spille. Carsten Lykke besidder et naturligt talent for en god publikumskontakt, der aldrig bliver for meget, og så klæder den hvide Telecasters singlecoil-lyd i øvrigt både de gamle og nye sange.”

De er en sammenspillet enhed, der giver en oplevelse, som kun ibens kan gøre det. Med deres ikoniske og tidløse hits som ”Jeg Savner Min Blå Cykel” og ”Ølstykke I November” er og bliver de
et særegent fænomen i dansk musikhistorie, der ikke minder om ret meget andet i dansk rock.