20.05.2022
JOSIE AMADONNA + support: Szim
Koncerten er afholdt
Facebook event
Josie Amadonna har cementeret sig som én af de absolut mest lovende danske rappere på den danske musikscene. Singlerne ’Ikk Set Før’ og ’Donkey Kong’ er begge blevet spillet hyppigt på P3 og hun er en del af VEGAs Udvalgte 2022. Nu løfter hun sløret for koncerter i eget navn sammen med sit band og varsler samtidig ny musik.
Josie Amadonna er det nyeste kvindelige stjerneskud inden for dansk hiphop. På kort tid har hun bevist, at hun er en artist man skal holde skarpt øje med. Det ene øjeblik synger hun laidback med sin forførende stemme, mens det næste, skruer hun tempoet op med spydige raplinjer. Dette kombineret med en energisk lyd, som giver anledning til fest, farver og lange sommernætter. Debutsinglen ’Donkey Kong’ var i P3-rotation hele sommeren 2021 og senest har hun udgivet sangen ’Ikk Set Før’ som strøg til tops som nr. 1 på P3 Upcoming-listen to gange. Nu kan ny tilkommende publikum glæde sig til at opleve Josie Amadonna live, når hun sammen med sit band spiller koncerter i Albertslund, Holbæk, Lyngby og København i april og maj.
”Jeg er så klar til at komme ud og give folk noget kæmpe primadonna energi! Ny musik, nyt band, nyt hår, nyt alt, det er ikk’ set før. Jeg har glædet mig hele vinteren til at komme ud af studiet og dele de nye ting med jer. Lad os få åbnet det her land op.” udtaler Josie Amadonna.
Den nye single ’Ikk Set Før’ viser de forskellige sider af hendes sprudlende talent og nummeret indkapsler alt hvad Josie Amadonna står for. Hårdtslående produktion, flabede punchlines og konstant skiftende flowskemaer. Hun har ingen intention om at blive sammenlignet med andre, og hun insisterer på, at hvad hun gør, det er Ikk’ Set Før.
”Det her er min måde, at lade Danmark vide, at Josie Amadonna er landet og kommet for at blive. Ikk’ Set Før er min bad bitch anthem. Det bliver også din!” udtaler Josie Amadonna.
På scenen er Josie Amadonna en energibombe uden lige. Josie Amadonna, borgerligt kendt som 23-årige Josefine Amalie Vinther Møller fra Holstebro, fik stor ros for bl.a. sin optræden på UHØRT Festival, hvor Soundvenue skrev følgende:
’Der blev lagt mange følelser i Amadonnas selvsikre pralerap – ikke fordi hun selv på noget tidspunkt virkede i tvivl om sin storhed, men rettere fordi der fandeme ikke var nogen i publikum, der skulle tro, at Amadonna var noget mindre end dansk hiphops nye monark. Det var en magtdemonstration af den slags, der gør, at man sent glemmer navnet Josie Amadonna.’
Nu er Josie Amadonna klar til at bevise sig selv i 2022. Publikum kan glæde sig til hendes første koncerter, hvor hun vil spille en masse nye numre.
Support: Szim
Szim, er 24 år og opvokset i Søborg. Som 6-årig fik hun sin første guitar, men det var først som 17-årig, at hun for alvor begyndte at skrive tekster og rappe. I starten var det noget hun kun gjorde for sig selv, indtil hun gennem en fætter hørte om et kommunalt hip hop studie i Gladsaxe. Der kom hun så en gang om ugen igennem en længere periode, hvor hun arbejdedemere med sine tekster og rap. Men det var først i 2019 da hun tilmeldtesig til projektet ’Urban Girls’, at hendes musikalske rejse for alvor tog fart.
I ’Urban Girls’ mødte hun Lucy Love, som kunne høre noget helt særligt i hende, og derfra startede ’Szim’. Szim hedder faktisk i virkeligheden Ida, men navnet Szim blev til med inspiration fra mere oldschool kvindelige artister, hvor mange hed noget med ’Miss’ foran deres navn. Miss bagfra er stavet Ssim, og derfra opstod navnet Szim.