18.03.2022
KAREN MUKUPA
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 175,- DKK inkl. gebyr
Entré: 195,- DKK

Kære Billetkøber, 

Vi bliver desværre nød til at meddele at koncerten med Karen Mukupa d. 13. november bliver flyttet endnu engang. 
Artistens agent har kontaktet os og uddyber at Mukupa er meget ked af at udskyde koncerten. I kølevandet af cororakrisen er der mange processer der er blevet forsinket, heriblandt udgivelse af nyt materiale. På grund af dette udskydes koncerten til 2022. 

NY DATO: 18. MARTS 2022

Købte billetter vil være gyldige til den nye dato. For information vedrørende refundering af billetter henviser vi til vores billetudbyder Ticketmaster.dk

Afrocentrisk hip-hop

Karen Mukupa er i virkeligheden pioner ud i hip-hoppen. Og sammen med veninden Natasja stod hun som en af de allerførste kvindelige rappere på scenen i 90’erne i det banebrydende band ’No Name Requested’.
Nu er bl.a. Karen Mukupa bag det uudgivede nummer gennem 13 år, ‘Til Banken’, hvor den unge rapper, Tessa, også medvirker – sammen med 13 års gamle optagelser med Natasja… Tre stærke boss bitches er samlet!

Karen Mukupa vil nu sammen med sit band spille sangene fra hendes karriere: Glad, groovy afro-pop, der giver lyst til at danse. Og rap selvfølgelig.
Men eftertænksomheden vil også skinne igennem Karens optræden og der vil komme fortællinger om eventyret, der endte så brat med Natasjas tragiske dødsfald i 2007.

Velkommen til en både glad, livsbekræftende og rørende aften med Miss Mukupa.

Karen Mukupa er født i Zambia, hun voksede op i Tanzania og kom derefter til Danmark som 15-årig. Det har naturligvis sat sit tydelige præg på Karen, der følte sig splittet mellem to kulturer sidst i 80’erne og i 90’erne.

Karen Mukupa er en ener på den danske musikscene og hun viser en udadvendt og direkte drivkraft samt kærlighed til musikken, som man sjældent møder.
Se, som godt eksempel herpå, musikvideoen ‘Heksedoktor’ – masser af farverig historiefortælling!