05.03.2021
KAREN MUKUPA
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 175,- DKK inkl. gebyr

Vi opfordrer alle koncertgæster til at orientere sig om Templets COVID-19 anvisninger.

Afrocentrisk hip-hop

Karen Mukupa er i virkeligheden pioner ud i hip-hoppen. Og sammen med veninden Natasja stod hun som en af de allerførste kvindelige rappere på scenen i 90’erne i det banebrydende band ’No Name Requested’.
Nu er bl.a. Karen Mukupa bag det uudgivede nummer gennem 13 år, ‘Til Banken’, hvor den unge rapper, Tessa, også medvirker – sammen med 13 års gamle optagelser med Natasja… Tre stærke boss bitches er samlet!

Karen Mukupa vil nu sammen med sit band spille sangene fra hendes karriere: Glad, groovy afro-pop, der giver lyst til at danse. Og rap selvfølgelig.
Men eftertænksomheden vil også skinne igennem Karens optræden og der vil komme fortællinger om eventyret, der endte så brat med Natasjas tragiske dødsfald i 2007.

Velkommen til en både glad, livsbekræftende og rørende aften med Miss Mukupa.

Karen Mukupa er født i Zambia, hun voksede op i Tanzania og kom derefter til Danmark som 15-årig. Det har naturligvis sat sit tydelige præg på Karen, der følte sig splittet mellem to kulturer sidst i 80’erne og i 90’erne.

Karen Mukupa er en ener på den danske musikscene og hun viser en udadvendt og direkte drivkraft samt kærlighed til musikken, som man sjældent møder.
Se, som godt eksempel herpå, musikvideoen ‘Heksedoktor’ – masser af farverig historiefortælling!