04.11.2022
RIGMOR + support: Charlotte-Amalie
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg : 125,- DKK inkl. gebyr
Entré: 145,- DKK

“Rigmor er et fuldstændig overjordisk liveband”. Sådan skrev Undertoners anmelder i december 2020 efter at have oplevet Rigmor på et udsolgt Literaturhaus. Og siden da er det kun gået fremad for det aarhusianske band med den dansksprogede, kantede indierock. En fyldt, fællessyngende sal på Lille Vega, en anmelderrost koncert på SPOT Festival samt en optræden på dette års Roskilde Festival er blot nogle af højdepunkterne i bandets historik, efter de har udgivet debutalbummet Glade blinde børn – et album, der fik Gaffas anmelder til at kvittere med fem stjerner og en flot anbefaling af Weekendavisens anmelder, Klaus Lynggaard, som afrundede notitsen med følgende ord: “Rigmor er et band, denne anmelder vil glæde sig til at se på en scene.” Nu har både du og Klaus chancen.

I efteråret 2022 drager Rigmor på turné med numrene fra Glade blinde børn, og du er inviteret som gæst til en vild leg med dynamikker, støjende sekvenser, entusiasme og spilleglæde – og selvfølgelig bandets både inderlige og eksplosive energi. Turnéen strækker sig vidt over spillestederne i det danske land, så der er rig mulighed for at lade sig rive med og opleve det unge band med meget på hjerte.

Charlotte-Amalie er dansksproget popmusik med rødder i filmmusik, hvor teksterne er personlige og afspejler livets mange komplicerede facetter. Musikken bliver båret af et effektpræget og stemningsmættet klaverunivers sammen med en farverig vokal.Det er sårbart, afklædt og dragende og skaber en fortælling omkring hvordan kærlighed, depressioner, håb og drømme har formet Charlotte-Amalie fra at være en ung pige til en ung voksen. Charlotte-Amalie er snart aktuel med sin debutsingle, der udkommer d. 7. oktober, og bliver optakten til hendeskommende EP.